Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1002g211kcal12g34.1g2g21g
Porkkana, keskikokoinen 65g378g106kcal2.3g22.5g0.8g9.5g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)480g1152kcal84g0g96g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit300g390kcal9g6g39g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g3718kcal214.6g125.2g275.6g61g
Valittu annoskoko2160g1859kcal107.3g62.6g137.8g30.5g
Annoskoko puolitettuna1080g930kcal53.7g31.3g68.9g15.3g
Arvot/100g100g86kcal5g2.9g6.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996