Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1169g247kcal14g39.7g2.3g24.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g441g124kcal2.6g26.2g0.9g11g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)560g1344kcal98g0g112g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit350g455kcal10.5g7g45.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g4338kcal250.2g145.8g321.4g71g
Valittu annoskoko2520g2169kcal125.1g72.9g160.7g35.5g
Annoskoko puolitettuna1260g1085kcal62.6g36.5g80.4g17.8g
Arvot/100g100g86kcal5g2.9g6.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996