Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1336g282kcal16g45.4g2.7g28.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g504g141kcal3g30g1g12.6g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)640g1536kcal112g0g128g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit400g520kcal12g8g52g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g4958kcal286g166.8g367.4g81.4g
Valittu annoskoko2880g2479kcal143g83.4g183.7g40.7g
Annoskoko puolitettuna1440g1240kcal71.5g41.7g91.9g20.4g
Arvot/100g100g86kcal5g2.9g6.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996