Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1503g317kcal18g51.1g3g31.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g567g159kcal3.4g33.7g1.1g14.2g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)720g1728kcal126g0g144g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit450g585kcal13.5g9g58.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6480g5578kcal321.8g187.6g413.2g91.6g
Valittu annoskoko3240g2789kcal160.9g93.8g206.6g45.8g
Annoskoko puolitettuna1620g1395kcal80.5g46.9g103.3g22.9g
Arvot/100g100g86kcal5g2.9g6.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996