Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali167g35kcal2g5.7g0.3g3.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g63g18kcal0.4g3.7g0.1g1.6g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)80g192kcal14g0g16g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit50g65kcal1.5g1g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g620kcal35.8g20.8g45.8g10.2g
Valittu annoskoko360g310kcal17.9g10.4g22.9g5.1g
Annoskoko puolitettuna180g155kcal9g5.2g11.5g2.6g
Arvot/100g100g86kcal5g2.9g6.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996