Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1670g352kcal20g56.8g3.3g35.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g630g176kcal3.8g37.5g1.3g15.8g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)800g1920kcal140g0g160g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit500g650kcal15g10g65g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g6198kcal357.6g208.6g459.2g101.8g
Valittu annoskoko3600g3099kcal178.8g104.3g229.6g50.9g
Annoskoko puolitettuna1800g1549kcal89.4g52.2g114.8g25.5g
Arvot/100g100g86kcal5g2.9g6.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996