Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali334g71kcal4g11.4g0.7g7g
Porkkana, keskikokoinen 65g126g35kcal0.8g7.5g0.3g3.2g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)160g384kcal28g0g32g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit100g130kcal3g2g13g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g1240kcal71.6g41.8g92g20.4g
Valittu annoskoko720g620kcal35.8g20.9g46g10.2g
Annoskoko puolitettuna360g310kcal17.9g10.5g23g5.1g
Arvot/100g100g86kcal5g2.9g6.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996