Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali418g88kcal5g14.2g0.8g8.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g158g44kcal0.9g9.4g0.3g3.9g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)200g480kcal35g0g40g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit125g163kcal3.8g2.5g16.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1800g1549kcal89.4g52.2g114.8g25.4g
Valittu annoskoko900g775kcal44.7g26.1g57.4g12.7g
Annoskoko puolitettuna450g387kcal22.4g13.1g28.7g6.4g
Arvot/100g100g86kcal5g2.9g6.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996