Macaroni alla carbonara e broccoli

Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 28g90kcal2.8g18.3g0.3g0.9g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g30g32kcal5.7g0.2g0.9g0g
Oliiviöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g31g25kcal0.5g2.1g1.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 15g19kcal1.7g0g1.4g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl50g15kcal2.3g0.9g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana315g400kcal26.2g43.6g12.6g3.4g
Valittu annoskoko158g200kcal13.1g21.8g6.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna79g100kcal6.6g10.9g3.2g0.9g
Arvot/100g100g127kcal8.3g13.8g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319180