Macaroni alla carbonara e broccoli

Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 275g900kcal28g182.6g3g9.2g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g300g315kcal57g1.5g9g0g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g18g18kcal1.4g2.9g0.1g0.3g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g313g250kcal4.7g20.9g15.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 150g188kcal16.5g0.4g13.5g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl500g150kcal23g9.5g1.5g8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3150g3997kcal261.2g435.6g125.4g35g
Valittu annoskoko1575g1999kcal130.6g217.8g62.7g17.5g
Annoskoko puolitettuna788g999kcal65.3g108.9g31.4g8.8g
Arvot/100g100g127kcal8.3g13.8g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319180