Macaroni alla carbonara e broccoli

Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 330g1080kcal33.6g219.1g3.6g11.1g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g360g378kcal68.4g1.8g10.8g0g
Oliiviöljy 24g212kcal0g0g24g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g21g22kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g375g300kcal5.6g25.1g18.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 180g226kcal19.8g0.5g16.2g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl600g180kcal27.6g11.4g1.8g9.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3780g4796kcal313.4g522.6g150.6g42.2g
Valittu annoskoko1890g2398kcal156.7g261.3g75.3g21.1g
Annoskoko puolitettuna945g1199kcal78.4g130.7g37.7g10.6g
Arvot/100g100g127kcal8.3g13.8g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319180