Macaroni alla carbonara e broccoli

Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 110g360kcal11.2g73g1.2g3.7g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g120g126kcal22.8g0.6g3.6g0g
Oliiviöljy 8g71kcal0g0g8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g125g100kcal1.9g8.4g6.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 60g75kcal6.6g0.2g5.4g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl200g60kcal9.2g3.8g0.6g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g1599kcal104.6g174.2g50.2g14g
Valittu annoskoko630g799kcal52.3g87.1g25.1g7g
Annoskoko puolitettuna315g400kcal26.2g43.6g12.6g3.5g
Arvot/100g100g127kcal8.3g13.8g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319180