Kanakeitto kermainen

Kuori ja pilko polkkanat perunat ja sipuli.

Kuullota ensiksi sipulia ruokalusikallisessa rasvaa.

Lisää halutessasi joukkoon curryä tai paprikaa tai muuta haluamaasi maustetta.

Lisää sitten loput aineet ja vesi.

keitä ainekset.

Lisää kasvisliemikuutio tai kasvisfonki ja keitä ainekset melkein kypsäksi.

Lisää joukkoon pilkotut rintafileet.

Viimeisetelee keitto Creme bonjourilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2426 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafilee uunissa Kypsennetty, annos 100g175g249kcal52.5g0g3.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g130g36kcal0.8g7.7g0.3g3.2g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g120g72kcal1.8g15.6g0.1g1.1g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit15g20kcal0.4g0.3g1.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Rasvaseos 80%, juokseva, keskiarvo 3g21kcal0g0g2.4g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g125g113kcal3.8g4.4g8.8g0.9g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g50g60kcal1.6g2.4g5g0g
Vihreä papu 100g32kcal1.9g4.1g0.2g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2426g1323kcal129.4g92.8g45g17.2g
Valittu annoskoko1213g662kcal64.7g46.4g22.5g8.6g
Annoskoko puolitettuna607g331kcal32.4g23.2g11.3g4.3g
Arvot/100g100g55kcal5.3g3.8g1.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319939