Kanakeitto kermainen

Kuori ja pilko polkkanat perunat ja sipuli.

Kuullota ensiksi sipulia ruokalusikallisessa rasvaa.

Lisää halutessasi joukkoon curryä tai paprikaa tai muuta haluamaasi maustetta.

Lisää sitten loput aineet ja vesi.

keitä ainekset.

Lisää kasvisliemikuutio tai kasvisfonki ja keitä ainekset melkein kypsäksi.

Lisää joukkoon pilkotut rintafileet.

Viimeisetelee keitto Creme bonjourilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2426 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafilee uunissa Kypsennetty, annos 100g1443g2049kcal432.8g0g28.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1072g300kcal6.4g63.8g2.1g26.8g
Sipuli (kuorittu)247g67kcal3.2g11.9g0.5g4.2g
Peruna, keskikokoinen 60g989g594kcal14.8g128.6g1g8.9g
Vesi3710g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit124g161kcal3.7g2.5g16.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 124g424kcal12.6g86.6g1.5g4.3g
Rasvaseos 80%, juokseva, keskiarvo 25g176kcal0.1g0.1g19.8g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g1031g928kcal30.9g36.1g72.1g7.2g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g412g495kcal13.6g19.8g41.2g0g
Vihreä papu 824g262kcal16g33.5g1.6g19.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g10909kcal1068.2g765.8g369.6g142.4g
Valittu annoskoko10000g5455kcal534.1g382.9g184.8g71.2g
Annoskoko puolitettuna5000g2727kcal267.1g191.5g92.4g35.6g
Arvot/100g100g55kcal5.3g3.8g1.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319939