Kanakeitto kermainen

Kuori ja pilko polkkanat perunat ja sipuli.

Kuullota ensiksi sipulia ruokalusikallisessa rasvaa.

Lisää halutessasi joukkoon curryä tai paprikaa tai muuta haluamaasi maustetta.

Lisää sitten loput aineet ja vesi.

keitä ainekset.

Lisää kasvisliemikuutio tai kasvisfonki ja keitä ainekset melkein kypsäksi.

Lisää joukkoon pilkotut rintafileet.

Viimeisetelee keitto Creme bonjourilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2426 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafilee uunissa Kypsennetty, annos 100g700g994kcal210g0g14g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g520g146kcal3.1g30.9g1g13g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Peruna, keskikokoinen 60g480g288kcal7.2g62.4g0.5g4.3g
Vesi1800g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit60g78kcal1.8g1.2g7.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g42g0.7g2.1g
Rasvaseos 80%, juokseva, keskiarvo 12g85kcal0g0g9.6g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g500g450kcal15g17.5g35g3.5g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g200g240kcal6.6g9.6g20g0g
Vihreä papu 400g127kcal7.8g16.2g0.8g9.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9704g5293kcal518.4g371.2g179.2g69g
Valittu annoskoko4852g2647kcal259.2g185.6g89.6g34.5g
Annoskoko puolitettuna2426g1323kcal129.6g92.8g44.8g17.3g
Arvot/100g100g55kcal5.3g3.8g1.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319939