Kanakeitto kermainen

Kuori ja pilko polkkanat perunat ja sipuli.

Kuullota ensiksi sipulia ruokalusikallisessa rasvaa.

Lisää halutessasi joukkoon curryä tai paprikaa tai muuta haluamaasi maustetta.

Lisää sitten loput aineet ja vesi.

keitä ainekset.

Lisää kasvisliemikuutio tai kasvisfonki ja keitä ainekset melkein kypsäksi.

Lisää joukkoon pilkotut rintafileet.

Viimeisetelee keitto Creme bonjourilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2426 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafilee uunissa Kypsennetty, annos 100g721g1024kcal216.4g0g14.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g536g150kcal3.2g31.9g1.1g13.4g
Sipuli (kuorittu)124g33kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Peruna, keskikokoinen 60g495g297kcal7.4g64.3g0.5g4.5g
Vesi1855g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit62g80kcal1.9g1.2g8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 62g212kcal6.3g43.3g0.7g2.2g
Rasvaseos 80%, juokseva, keskiarvo 12g88kcal0g0g9.9g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g515g464kcal15.5g18g36.1g3.6g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g206g247kcal6.8g9.9g20.6g0g
Vihreä papu 412g131kcal8g16.7g0.8g9.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5455kcal534.2g382.4g184.6g71.4g
Valittu annoskoko5000g2727kcal267.1g191.2g92.3g35.7g
Annoskoko puolitettuna2500g1364kcal133.6g95.6g46.2g17.9g
Arvot/100g100g55kcal5.3g3.8g1.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319939