Kanakeitto kermainen

Kuori ja pilko polkkanat perunat ja sipuli.

Kuullota ensiksi sipulia ruokalusikallisessa rasvaa.

Lisää halutessasi joukkoon curryä tai paprikaa tai muuta haluamaasi maustetta.

Lisää sitten loput aineet ja vesi.

keitä ainekset.

Lisää kasvisliemikuutio tai kasvisfonki ja keitä ainekset melkein kypsäksi.

Lisää joukkoon pilkotut rintafileet.

Viimeisetelee keitto Creme bonjourilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2426 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafilee uunissa Kypsennetty, annos 100g88g124kcal26.2g0g1.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g65g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g60g36kcal0.9g7.8g0.1g0.5g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit7.5g10kcal0.2g0.1g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.2g0.1g0.3g
Rasvaseos 80%, juokseva, keskiarvo 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g63g56kcal1.9g2.2g4.4g0.4g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g25g30kcal0.8g1.2g2.5g0g
Vihreä papu 50g16kcal1g2g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1213g662kcal64.8g46.2g22.4g8.6g
Valittu annoskoko607g331kcal32.4g23.1g11.2g4.3g
Annoskoko puolitettuna303g165kcal16.2g11.6g5.6g2.2g
Arvot/100g100g55kcal5.3g3.8g1.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319939