Kanakeitto kermainen

Kuori ja pilko polkkanat perunat ja sipuli.

Kuullota ensiksi sipulia ruokalusikallisessa rasvaa.

Lisää halutessasi joukkoon curryä tai paprikaa tai muuta haluamaasi maustetta.

Lisää sitten loput aineet ja vesi.

keitä ainekset.

Lisää kasvisliemikuutio tai kasvisfonki ja keitä ainekset melkein kypsäksi.

Lisää joukkoon pilkotut rintafileet.

Viimeisetelee keitto Creme bonjourilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2426 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafilee uunissa Kypsennetty, annos 100g1050g1491kcal315g0g21g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g780g218kcal4.7g46.4g1.6g19.5g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Peruna, keskikokoinen 60g720g432kcal10.8g93.6g0.7g6.5g
Vesi2700g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit90g117kcal2.7g1.8g11.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 90g309kcal9.2g63g1.1g3.1g
Rasvaseos 80%, juokseva, keskiarvo 18g128kcal0.1g0g14.4g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g750g675kcal22.5g26.3g52.5g5.3g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g300g360kcal9.9g14.4g30g0g
Vihreä papu 600g191kcal11.6g24.4g1.2g14.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14556g7940kcal777.6g557g269.2g103.8g
Valittu annoskoko7278g3970kcal388.8g278.5g134.6g51.9g
Annoskoko puolitettuna3639g1985kcal194.4g139.3g67.3g26g
Arvot/100g100g55kcal5.3g3.8g1.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319939