Kanakeitto kermainen

Kuori ja pilko polkkanat perunat ja sipuli.

Kuullota ensiksi sipulia ruokalusikallisessa rasvaa.

Lisää halutessasi joukkoon curryä tai paprikaa tai muuta haluamaasi maustetta.

Lisää sitten loput aineet ja vesi.

keitä ainekset.

Lisää kasvisliemikuutio tai kasvisfonki ja keitä ainekset melkein kypsäksi.

Lisää joukkoon pilkotut rintafileet.

Viimeisetelee keitto Creme bonjourilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2426 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafilee uunissa Kypsennetty, annos 100g1400g1988kcal420g0g28g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1040g291kcal6.2g61.9g2.1g26g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Peruna, keskikokoinen 60g960g576kcal14.4g124.8g1g8.6g
Vesi3600g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit120g156kcal3.6g2.4g15.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 120g412kcal12.2g84g1.4g4.2g
Rasvaseos 80%, juokseva, keskiarvo 24g171kcal0.1g0.1g19.3g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g1000g900kcal30g35g70g7g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g400g480kcal13.2g19.2g40g0g
Vihreä papu 800g255kcal15.5g32.5g1.6g19.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19408g10586kcal1036.6g742.8g359g138.2g
Valittu annoskoko9704g5293kcal518.3g371.4g179.5g69.1g
Annoskoko puolitettuna4852g2647kcal259.2g185.7g89.8g34.6g
Arvot/100g100g55kcal5.3g3.8g1.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319939