Pekonipastakastike (tomaatti)

Oliiviöljy pannulle ja kuulotetaan sipulit öljyn ja veden seoksessa.

Lisätään tomaattimurska ja valkosipuli sekä mausteet.

Kiehutetaan vettä sopivasti lisäillen kunnes kastike on paksua ja tomaattimurskan kokkareet alkavat hajota.

Maustetaan punapippurilla jos on, muuten mustapippuria maun mukan.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1631 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 166g1464kcal0g0g165.5g0g
Sipuli (kuorittu)613g166kcal8g29.4g1.2g10.4g
Tomaattimurska 4905g1442kcal27.5g260g9.8g93.2g
Valkosipuli 123g133kcal9.7g20g0.7g2.6g
Pekoni, paistettu 1042g5368kcal171.4g0g528.3g0g
Vesi3066g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g61g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 25g62kcal3.5g5g1g9.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g17269kcal440.2g628.8g1413g232.2g
Valittu annoskoko10000g8635kcal220.1g314.4g706.5g116.1g
Annoskoko puolitettuna5000g4317kcal110.1g157.2g353.3g58.1g
Arvot/100g100g86kcal2.2g3.1g7.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=321708