Pekonipastakastike (tomaatti)

Oliiviöljy pannulle ja kuulotetaan sipulit öljyn ja veden seoksessa.

Lisätään tomaattimurska ja valkosipuli sekä mausteet.

Kiehutetaan vettä sopivasti lisäillen kunnes kastike on paksua ja tomaattimurskan kokkareet alkavat hajota.

Maustetaan punapippurilla jos on, muuten mustapippuria maun mukan.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1631 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 54g478kcal0g0g54g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Tomaattimurska 1600g470kcal9g84.8g3.2g30.4g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Pekoni, paistettu 340g1751kcal55.9g0g172.3g0g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 8g20kcal1.2g1.6g0.3g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6524g5633kcal143.8g205g460.8g75.6g
Valittu annoskoko3262g2817kcal71.9g102.5g230.4g37.8g
Annoskoko puolitettuna1631g1408kcal36g51.3g115.2g18.9g
Arvot/100g100g86kcal2.2g3.1g7.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=321708