Pekonipastakastike (tomaatti)

Oliiviöljy pannulle ja kuulotetaan sipulit öljyn ja veden seoksessa.

Lisätään tomaattimurska ja valkosipuli sekä mausteet.

Kiehutetaan vettä sopivasti lisäillen kunnes kastike on paksua ja tomaattimurskan kokkareet alkavat hajota.

Maustetaan punapippurilla jos on, muuten mustapippuria maun mukan.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1631 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 81g716kcal0g0g81g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Tomaattimurska 2400g706kcal13.4g127.2g4.8g45.6g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Pekoni, paistettu 510g2627kcal83.8g0g258.5g0g
Vesi1500g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 12g31kcal1.7g2.5g0.5g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9786g8450kcal215g307.8g691.6g113.8g
Valittu annoskoko4893g4225kcal107.5g153.9g345.8g56.9g
Annoskoko puolitettuna2447g2113kcal53.8g77g172.9g28.5g
Arvot/100g100g86kcal2.2g3.1g7.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=321708