Pekonipastakastike (tomaatti)

Oliiviöljy pannulle ja kuulotetaan sipulit öljyn ja veden seoksessa.

Lisätään tomaattimurska ja valkosipuli sekä mausteet.

Kiehutetaan vettä sopivasti lisäillen kunnes kastike on paksua ja tomaattimurskan kokkareet alkavat hajota.

Maustetaan punapippurilla jos on, muuten mustapippuria maun mukan.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1631 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 108g955kcal0g0g108g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Tomaattimurska 3200g941kcal17.9g169.6g6.4g60.8g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Pekoni, paistettu 680g3502kcal111.8g0g344.7g0g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 16g41kcal2.3g3.3g0.6g6.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13048g11267kcal287g410.2g922g151.6g
Valittu annoskoko6524g5633kcal143.5g205.1g461g75.8g
Annoskoko puolitettuna3262g2817kcal71.8g102.6g230.5g37.9g
Arvot/100g100g86kcal2.2g3.1g7.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=321708