Pekonipastakastike (tomaatti)

Oliiviöljy pannulle ja kuulotetaan sipulit öljyn ja veden seoksessa.

Lisätään tomaattimurska ja valkosipuli sekä mausteet.

Kiehutetaan vettä sopivasti lisäillen kunnes kastike on paksua ja tomaattimurskan kokkareet alkavat hajota.

Maustetaan punapippurilla jos on, muuten mustapippuria maun mukan.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1631 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 14g119kcal0g0g13.5g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Tomaattimurska 400g118kcal2.2g21.2g0.8g7.6g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Pekoni, paistettu 85g438kcal14g0g43.1g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 2g5.1kcal0.3g0.4g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1631g1408kcal36g51.2g115.4g19g
Valittu annoskoko816g704kcal18g25.6g57.7g9.5g
Annoskoko puolitettuna408g352kcal9g12.8g28.9g4.8g
Arvot/100g100g86kcal2.2g3.1g7.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=321708