Pekonipastakastike (tomaatti)

Oliiviöljy pannulle ja kuulotetaan sipulit öljyn ja veden seoksessa.

Lisätään tomaattimurska ja valkosipuli sekä mausteet.

Kiehutetaan vettä sopivasti lisäillen kunnes kastike on paksua ja tomaattimurskan kokkareet alkavat hajota.

Maustetaan punapippurilla jos on, muuten mustapippuria maun mukan.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1631 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 135g1194kcal0g0g135g0g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Tomaattimurska 4000g1176kcal22.4g212g8g76g
Valkosipuli 100g108kcal7.9g16.3g0.6g2.1g
Pekoni, paistettu 850g4378kcal139.7g0g430.9g0g
Vesi2500g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g50g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 20g51kcal2.9g4.1g0.8g8.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16310g14083kcal358.8g512.8g1152.6g189.4g
Valittu annoskoko8155g7042kcal179.4g256.4g576.3g94.7g
Annoskoko puolitettuna4078g3521kcal89.7g128.2g288.2g47.4g
Arvot/100g100g86kcal2.2g3.1g7.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=321708