Pekonipastakastike (tomaatti)

Oliiviöljy pannulle ja kuulotetaan sipulit öljyn ja veden seoksessa.

Lisätään tomaattimurska ja valkosipuli sekä mausteet.

Kiehutetaan vettä sopivasti lisäillen kunnes kastike on paksua ja tomaattimurskan kokkareet alkavat hajota.

Maustetaan punapippurilla jos on, muuten mustapippuria maun mukan.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1631 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 162g1433kcal0g0g162g0g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Tomaattimurska 4800g1411kcal26.9g254.4g9.6g91.2g
Valkosipuli 120g130kcal9.5g19.6g0.7g2.5g
Pekoni, paistettu 1020g5253kcal167.7g0g517g0g
Vesi3000g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 24g61kcal3.5g4.9g1g9.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19572g16900kcal430.8g615.4g1383g227.2g
Valittu annoskoko9786g8450kcal215.4g307.7g691.5g113.6g
Annoskoko puolitettuna4893g4225kcal107.7g153.9g345.8g56.8g
Arvot/100g100g86kcal2.2g3.1g7.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=321708