Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Paprika, punainen75g19kcal0.7g3.5g0.3g1.5g
Kesäkurpitsa450g77kcal1.8g11.3g2.7g3.2g
Tomaatti 563g128kcal3.2g19.4g1.7g7.9g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g30g246kcal0g0g30g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g555g1500kcal83.3g27.8g116.6g5.6g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g150g390kcal45g3g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3948g4801kcal272g144.4g348.2g41.6g
Valittu annoskoko1974g2401kcal136g72.2g174.1g20.8g
Annoskoko puolitettuna987g1200kcal68g36.1g87.1g10.4g
Arvot/100g100g122kcal6.9g3.7g8.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322799