Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Paprika, punainen100g26kcal0.9g4.6g0.4g2g
Kesäkurpitsa601g102kcal2.4g15g3.6g4.2g
Tomaatti 751g171kcal4.2g25.9g2.3g10.5g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g40g328kcal0g0g40g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g741g2000kcal111.1g37g155.5g7.4g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g200g520kcal60g4g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5264g6402kcal362.4g192.2g464.4g55g
Valittu annoskoko2632g3201kcal181.2g96.1g232.2g27.5g
Annoskoko puolitettuna1316g1600kcal90.6g48.1g116.1g13.8g
Arvot/100g100g122kcal6.9g3.7g8.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322799