Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Paprika, punainen125g32kcal1.1g5.8g0.5g2.5g
Kesäkurpitsa751g128kcal3g18.8g4.5g5.3g
Tomaatti 938g214kcal5.3g32.4g2.8g13.1g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g50g410kcal0g0g50g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g926g2499kcal138.9g46.3g194.4g9.3g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g250g651kcal75.1g5g37.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6580g8002kcal453.4g240.6g580.4g69g
Valittu annoskoko3290g4001kcal226.7g120.3g290.2g34.5g
Annoskoko puolitettuna1645g2001kcal113.4g60.2g145.1g17.3g
Arvot/100g100g122kcal6.9g3.7g8.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322799