Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Paprika, punainen150g39kcal1.4g6.9g0.6g3g
Kesäkurpitsa901g153kcal3.6g22.5g5.4g6.3g
Tomaatti 1126g256kcal6.3g38.8g3.4g15.8g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g60g492kcal0g0g60g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g1111g2999kcal166.6g55.5g233.3g11.1g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g300g781kcal90.1g6g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7896g9603kcal543.8g288.2g696.6g82.6g
Valittu annoskoko3948g4802kcal271.9g144.1g348.3g41.3g
Annoskoko puolitettuna1974g2401kcal136g72.1g174.2g20.7g
Arvot/100g100g122kcal6.9g3.7g8.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322799