Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Paprika, punainen175g45kcal1.6g8.1g0.7g3.5g
Kesäkurpitsa1051g179kcal4.2g26.3g6.3g7.4g
Tomaatti 1314g299kcal7.4g45.3g3.9g18.4g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g70g574kcal0g0g70.1g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g1296g3499kcal194.4g64.8g272.2g13g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g350g911kcal105.1g7g52.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9212g11203kcal634.6g336.6g812.8g96.6g
Valittu annoskoko4606g5602kcal317.3g168.3g406.4g48.3g
Annoskoko puolitettuna2303g2801kcal158.7g84.2g203.2g24.2g
Arvot/100g100g122kcal6.9g3.7g8.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322799