Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Paprika, punainen200g51kcal1.8g9.2g0.8g4g
Kesäkurpitsa1201g204kcal4.8g30g7.2g8.4g
Tomaatti 1501g342kcal8.4g51.8g4.5g21g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g80g657kcal0g0g80.1g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g1481g3999kcal222.2g74.1g311g14.8g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g400g1041kcal120.1g8g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10528g12804kcal725g384.6g928.8g110g
Valittu annoskoko5264g6402kcal362.5g192.3g464.4g55g
Annoskoko puolitettuna2632g3201kcal181.3g96.2g232.2g27.5g
Arvot/100g100g122kcal6.9g3.7g8.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322799