Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Paprika, punainen225g58kcal2g10.4g0.9g4.5g
Kesäkurpitsa1351g230kcal5.4g33.8g8.1g9.5g
Tomaatti 1689g385kcal9.5g58.3g5.1g23.6g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g90g739kcal0g0g90.1g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g1666g4499kcal249.9g83.3g349.9g16.7g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g450g1171kcal135.1g9g67.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11844g14404kcal815.6g432.8g1045.2g124g
Valittu annoskoko5922g7202kcal407.8g216.4g522.6g62g
Annoskoko puolitettuna2961g3601kcal203.9g108.2g261.3g31g
Arvot/100g100g122kcal6.9g3.7g8.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322799