Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Paprika, punainen25g6.4kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Kesäkurpitsa150g26kcal0.6g3.8g0.9g1.1g
Tomaatti 188g43kcal1g6.5g0.6g2.6g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g10g82kcal0g0g10g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g185g500kcal27.7g9.2g38.8g1.8g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g50g130kcal15g1g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1315g1599kcal90.2g48g116g13.6g
Valittu annoskoko658g800kcal45.1g24g58g6.8g
Annoskoko puolitettuna329g400kcal22.6g12g29g3.4g
Arvot/100g100g122kcal6.9g3.7g8.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322799