Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Paprika, punainen250g64kcal2.3g11.5g1g5g
Kesäkurpitsa1501g255kcal6g37.5g9g10.5g
Tomaatti 1876g427kcal10.5g64.7g5.6g26.3g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g100g821kcal0g0g100.1g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g1851g4999kcal277.7g92.6g388.8g18.5g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g500g1301kcal150.1g10g75.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13160g16005kcal906.2g480.6g1161.2g137.6g
Valittu annoskoko6580g8002kcal453.1g240.3g580.6g68.8g
Annoskoko puolitettuna3290g4001kcal226.6g120.2g290.3g34.4g
Arvot/100g100g122kcal6.9g3.7g8.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322799