Makaronilaatikko kevytjauhelihasta

1. Laita makaronit esikeittymään runsaaseen veteen.

Lisää hieman suolaa.

2. Raasta porkkanat.

3. Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla, sekoita mukaan raastettu porkkana.

4. Valuta makaroni ja sekoita jauhelihan sekaan.

5. Voitele vuoka kevyesti ruokaöljyllä ja laita makaroni-jauhelihaseos sinne.

6. Sekoita munat, maito ja vesi, ja kaada ne vuokaan niin, että makaroni-jauhelihaseos peittyy.

Lisää nestettä tarvittaessa.

Sekoita.

7. Paista 225 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Anna vetäytyä hetki ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Myrrde
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g266g453kcal50.6g0g26.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu167g210kcal18.3g0.5g15g0g
Laktoositon maitojuoma rainbow (Kanslink food oy), annos 179g266g67kcal8.8g7.7g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)266g932kcal34.1g185.7g5.1g8.5g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 67g22kcal0.4g3.7g0.1g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2464g3367kcal224.4g395.2g93.6g20.4g
Valittu annoskoko1232g1683kcal112.2g197.6g46.8g10.2g
Annoskoko puolitettuna616g842kcal56.1g98.8g23.4g5.1g
Arvot/100g100g137kcal9.1g16g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322908