Makaronilaatikko kevytjauhelihasta

1. Laita makaronit esikeittymään runsaaseen veteen.

Lisää hieman suolaa.

2. Raasta porkkanat.

3. Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla, sekoita mukaan raastettu porkkana.

4. Valuta makaroni ja sekoita jauhelihan sekaan.

5. Voitele vuoka kevyesti ruokaöljyllä ja laita makaroni-jauhelihaseos sinne.

6. Sekoita munat, maito ja vesi, ja kaada ne vuokaan niin, että makaroni-jauhelihaseos peittyy.

Lisää nestettä tarvittaessa.

Sekoita.

7. Paista 225 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Anna vetäytyä hetki ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Myrrde
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g333g566kcal63.3g0g33.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu208g262kcal22.9g0.6g18.7g0g
Laktoositon maitojuoma rainbow (Kanslink food oy), annos 179g333g83kcal11g9.7g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)333g1165kcal42.6g232.1g6.3g10.7g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 83g27kcal0.5g4.6g0.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3080g4208kcal280.6g494g117g25.6g
Valittu annoskoko1540g2104kcal140.3g247g58.5g12.8g
Annoskoko puolitettuna770g1052kcal70.2g123.5g29.3g6.4g
Arvot/100g100g137kcal9.1g16g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322908