Makaronilaatikko kevytjauhelihasta

1. Laita makaronit esikeittymään runsaaseen veteen.

Lisää hieman suolaa.

2. Raasta porkkanat.

3. Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla, sekoita mukaan raastettu porkkana.

4. Valuta makaroni ja sekoita jauhelihan sekaan.

5. Voitele vuoka kevyesti ruokaöljyllä ja laita makaroni-jauhelihaseos sinne.

6. Sekoita munat, maito ja vesi, ja kaada ne vuokaan niin, että makaroni-jauhelihaseos peittyy.

Lisää nestettä tarvittaessa.

Sekoita.

7. Paista 225 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Anna vetäytyä hetki ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Myrrde
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g400g679kcal75.9g0g40g0g
Kananmuna kuorineen punnittu250g315kcal27.5g0.7g22.5g0g
Laktoositon maitojuoma rainbow (Kanslink food oy), annos 179g400g100kcal13.2g11.6g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)400g1399kcal51.1g278.5g7.6g12.8g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 100g33kcal0.6g5.6g0.2g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3696g5050kcal336.6g592.8g140.6g30.6g
Valittu annoskoko1848g2525kcal168.3g296.4g70.3g15.3g
Annoskoko puolitettuna924g1263kcal84.2g148.2g35.2g7.7g
Arvot/100g100g137kcal9.1g16g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322908