Makaronilaatikko kevytjauhelihasta

1. Laita makaronit esikeittymään runsaaseen veteen.

Lisää hieman suolaa.

2. Raasta porkkanat.

3. Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla, sekoita mukaan raastettu porkkana.

4. Valuta makaroni ja sekoita jauhelihan sekaan.

5. Voitele vuoka kevyesti ruokaöljyllä ja laita makaroni-jauhelihaseos sinne.

6. Sekoita munat, maito ja vesi, ja kaada ne vuokaan niin, että makaroni-jauhelihaseos peittyy.

Lisää nestettä tarvittaessa.

Sekoita.

7. Paista 225 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Anna vetäytyä hetki ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Myrrde
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g533g906kcal101.2g0g53.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu333g420kcal36.6g1g30g0g
Laktoositon maitojuoma rainbow (Kanslink food oy), annos 179g533g133kcal17.6g15.4g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)533g1865kcal68.2g371.3g10.1g17g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 133g44kcal0.8g7.4g0.3g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4928g6733kcal448.8g790.2g187.4g40.8g
Valittu annoskoko2464g3367kcal224.4g395.1g93.7g20.4g
Annoskoko puolitettuna1232g1683kcal112.2g197.6g46.9g10.2g
Arvot/100g100g137kcal9.1g16g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322908