Makaronilaatikko kevytjauhelihasta

1. Laita makaronit esikeittymään runsaaseen veteen.

Lisää hieman suolaa.

2. Raasta porkkanat.

3. Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla, sekoita mukaan raastettu porkkana.

4. Valuta makaroni ja sekoita jauhelihan sekaan.

5. Voitele vuoka kevyesti ruokaöljyllä ja laita makaroni-jauhelihaseos sinne.

6. Sekoita munat, maito ja vesi, ja kaada ne vuokaan niin, että makaroni-jauhelihaseos peittyy.

Lisää nestettä tarvittaessa.

Sekoita.

7. Paista 225 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Anna vetäytyä hetki ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Myrrde
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g599g1019kcal113.9g0g59.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu375g472kcal41.2g1.1g33.7g0g
Laktoositon maitojuoma rainbow (Kanslink food oy), annos 179g599g150kcal19.8g17.4g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)599g2098kcal76.7g417.7g11.4g19.2g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 150g49kcal0.9g8.3g0.3g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5544g7575kcal505g889g210.6g46g
Valittu annoskoko2772g3787kcal252.5g444.5g105.3g23g
Annoskoko puolitettuna1386g1894kcal126.3g222.3g52.7g11.5g
Arvot/100g100g137kcal9.1g16g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322908