Makaronilaatikko kevytjauhelihasta

1. Laita makaronit esikeittymään runsaaseen veteen.

Lisää hieman suolaa.

2. Raasta porkkanat.

3. Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla, sekoita mukaan raastettu porkkana.

4. Valuta makaroni ja sekoita jauhelihan sekaan.

5. Voitele vuoka kevyesti ruokaöljyllä ja laita makaroni-jauhelihaseos sinne.

6. Sekoita munat, maito ja vesi, ja kaada ne vuokaan niin, että makaroni-jauhelihaseos peittyy.

Lisää nestettä tarvittaessa.

Sekoita.

7. Paista 225 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Anna vetäytyä hetki ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Myrrde
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g67g113kcal12.7g0g6.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu42g52kcal4.6g0.1g3.7g0g
Laktoositon maitojuoma rainbow (Kanslink food oy), annos 179g67g17kcal2.2g1.9g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)67g233kcal8.5g46.4g1.3g2.1g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 17g5.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana616g841kcal56.2g98.6g23.4g5g
Valittu annoskoko308g421kcal28.1g49.3g11.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna154g210kcal14.1g24.7g5.9g1.3g
Arvot/100g100g137kcal9.1g16g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322908