Makaronilaatikko kevytjauhelihasta

1. Laita makaronit esikeittymään runsaaseen veteen.

Lisää hieman suolaa.

2. Raasta porkkanat.

3. Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla, sekoita mukaan raastettu porkkana.

4. Valuta makaroni ja sekoita jauhelihan sekaan.

5. Voitele vuoka kevyesti ruokaöljyllä ja laita makaroni-jauhelihaseos sinne.

6. Sekoita munat, maito ja vesi, ja kaada ne vuokaan niin, että makaroni-jauhelihaseos peittyy.

Lisää nestettä tarvittaessa.

Sekoita.

7. Paista 225 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Anna vetäytyä hetki ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Myrrde
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g800g1360kcal152g0g80g0g
Kananmuna kuorineen punnittu500g630kcal55g1.5g45g0g
Laktoositon maitojuoma rainbow (Kanslink food oy), annos 179g800g200kcal26.4g23.2g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)800g2800kcal102.4g557.6g15.2g25.6g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 200g65kcal1.2g11.1g0.4g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7400g10111kcal674g1186.8g281.2g61.4g
Valittu annoskoko3700g5055kcal337g593.4g140.6g30.7g
Annoskoko puolitettuna1850g2528kcal168.5g296.7g70.3g15.4g
Arvot/100g100g137kcal9.1g16g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322908