Makaronilaatikko kevytjauhelihasta

1. Laita makaronit esikeittymään runsaaseen veteen.

Lisää hieman suolaa.

2. Raasta porkkanat.

3. Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla, sekoita mukaan raastettu porkkana.

4. Valuta makaroni ja sekoita jauhelihan sekaan.

5. Voitele vuoka kevyesti ruokaöljyllä ja laita makaroni-jauhelihaseos sinne.

6. Sekoita munat, maito ja vesi, ja kaada ne vuokaan niin, että makaroni-jauhelihaseos peittyy.

Lisää nestettä tarvittaessa.

Sekoita.

7. Paista 225 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Anna vetäytyä hetki ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Myrrde
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g133g226kcal25.3g0g13.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu83g105kcal9.2g0.2g7.5g0g
Laktoositon maitojuoma rainbow (Kanslink food oy), annos 179g133g33kcal4.4g3.9g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)133g466kcal17g92.8g2.5g4.3g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 33g11kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1232g1683kcal112.2g197.6g46.8g10.2g
Valittu annoskoko616g842kcal56.1g98.8g23.4g5.1g
Annoskoko puolitettuna308g421kcal28.1g49.4g11.7g2.6g
Arvot/100g100g137kcal9.1g16g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322908