Makaronilaatikko kevytjauhelihasta

1. Laita makaronit esikeittymään runsaaseen veteen.

Lisää hieman suolaa.

2. Raasta porkkanat.

3. Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla, sekoita mukaan raastettu porkkana.

4. Valuta makaroni ja sekoita jauhelihan sekaan.

5. Voitele vuoka kevyesti ruokaöljyllä ja laita makaroni-jauhelihaseos sinne.

6. Sekoita munat, maito ja vesi, ja kaada ne vuokaan niin, että makaroni-jauhelihaseos peittyy.

Lisää nestettä tarvittaessa.

Sekoita.

7. Paista 225 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Anna vetäytyä hetki ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Myrrde
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g200g340kcal38g0g20g0g
Kananmuna kuorineen punnittu125g158kcal13.7g0.4g11.2g0g
Laktoositon maitojuoma rainbow (Kanslink food oy), annos 179g200g50kcal6.6g5.8g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)200g700kcal25.6g139.4g3.8g6.4g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 50g16kcal0.3g2.8g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1850g2528kcal168.4g296.8g70.2g15.4g
Valittu annoskoko925g1264kcal84.2g148.4g35.1g7.7g
Annoskoko puolitettuna463g632kcal42.1g74.2g17.6g3.9g
Arvot/100g100g137kcal9.1g16g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322908