Lanttulaatikko karpille (joulu -12)

Kuori, paloittele ja keitä lantut suolavedessä.

Ota keitinvedestä 4dl talteen.

Soseuta lantut sauvasekoittimella, lisää leseet, makeutusjauhe, nesteet ja munat.

Mausteiksi:
-muskottipähkinää 1/2tl
-inkivääriä 1/2tl
-kanelia iso ripaus
-valkopippuria iso ripaus
- suolaa
Paista 175 asteessa parisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 801g231kcal8g36.9g2.4g14.4g
Vehnälese 12g27kcal1.6g1.9g0.5g4.5g
Vesi160g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g80g273kcal1.6g2.4g28g0g
Kananmuna kuorineen punnittu96g121kcal10.6g0.3g8.7g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g2g7.9kcal0g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2304g1320kcal43.6g86.8g79.2g37.8g
Valittu annoskoko1152g660kcal21.8g43.4g39.6g18.9g
Annoskoko puolitettuna576g330kcal10.9g21.7g19.8g9.5g
Arvot/100g100g57kcal1.9g3.8g3.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323060