Lanttulaatikko karpille (joulu -12)

Kuori, paloittele ja keitä lantut suolavedessä.

Ota keitinvedestä 4dl talteen.

Soseuta lantut sauvasekoittimella, lisää leseet, makeutusjauhe, nesteet ja munat.

Mausteiksi:
-muskottipähkinää 1/2tl
-inkivääriä 1/2tl
-kanelia iso ripaus
-valkopippuria iso ripaus
- suolaa
Paista 175 asteessa parisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 1002g289kcal10g46.1g3g18g
Vehnälese 15g34kcal2g2.3g0.7g5.6g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g100g341kcal2g3g35.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu120g152kcal13.2g0.4g10.8g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g2.5g10kcal0g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g1651kcal54.4g108.4g99.2g47.2g
Valittu annoskoko1440g825kcal27.2g54.2g49.6g23.6g
Annoskoko puolitettuna720g413kcal13.6g27.1g24.8g11.8g
Arvot/100g100g57kcal1.9g3.8g3.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323060