Lanttulaatikko karpille (joulu -12)

Kuori, paloittele ja keitä lantut suolavedessä.

Ota keitinvedestä 4dl talteen.

Soseuta lantut sauvasekoittimella, lisää leseet, makeutusjauhe, nesteet ja munat.

Mausteiksi:
-muskottipähkinää 1/2tl
-inkivääriä 1/2tl
-kanelia iso ripaus
-valkopippuria iso ripaus
- suolaa
Paista 175 asteessa parisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 1202g347kcal12g55.3g3.6g21.6g
Vehnälese 18g41kcal2.4g2.8g0.8g6.8g
Vesi240g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g120g409kcal2.4g3.6g42.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu144g182kcal15.9g0.4g13g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g3g12kcal0.1g2.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3456g1981kcal65.6g130g119g56.8g
Valittu annoskoko1728g990kcal32.8g65g59.5g28.4g
Annoskoko puolitettuna864g495kcal16.4g32.5g29.8g14.2g
Arvot/100g100g57kcal1.9g3.8g3.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323060