Lanttulaatikko karpille (joulu -12)

Kuori, paloittele ja keitä lantut suolavedessä.

Ota keitinvedestä 4dl talteen.

Soseuta lantut sauvasekoittimella, lisää leseet, makeutusjauhe, nesteet ja munat.

Mausteiksi:
-muskottipähkinää 1/2tl
-inkivääriä 1/2tl
-kanelia iso ripaus
-valkopippuria iso ripaus
- suolaa
Paista 175 asteessa parisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 1402g405kcal14g64.5g4.2g25.2g
Vehnälese 21g48kcal2.8g3.2g0.9g7.9g
Vesi281g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g140g477kcal2.8g4.2g49.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu168g212kcal18.5g0.5g15.1g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g3.5g14kcal0.1g3.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4032g2310kcal76.4g151.6g138.6g66.2g
Valittu annoskoko2016g1155kcal38.2g75.8g69.3g33.1g
Annoskoko puolitettuna1008g578kcal19.1g37.9g34.7g16.6g
Arvot/100g100g57kcal1.9g3.8g3.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323060