Lanttulaatikko karpille (joulu -12)

Kuori, paloittele ja keitä lantut suolavedessä.

Ota keitinvedestä 4dl talteen.

Soseuta lantut sauvasekoittimella, lisää leseet, makeutusjauhe, nesteet ja munat.

Mausteiksi:
-muskottipähkinää 1/2tl
-inkivääriä 1/2tl
-kanelia iso ripaus
-valkopippuria iso ripaus
- suolaa
Paista 175 asteessa parisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 1603g462kcal16g73.7g4.8g28.9g
Vehnälese 24g55kcal3.2g3.7g1.1g9g
Vesi321g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g160g545kcal3.2g4.8g56.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu192g242kcal21.2g0.6g17.3g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g4g16kcal0.1g3.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4608g2641kcal87.4g173.4g158.6g75.8g
Valittu annoskoko2304g1320kcal43.7g86.7g79.3g37.9g
Annoskoko puolitettuna1152g660kcal21.9g43.4g39.7g19g
Arvot/100g100g57kcal1.9g3.8g3.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323060