Lanttulaatikko karpille (joulu -12)

Kuori, paloittele ja keitä lantut suolavedessä.

Ota keitinvedestä 4dl talteen.

Soseuta lantut sauvasekoittimella, lisää leseet, makeutusjauhe, nesteet ja munat.

Mausteiksi:
-muskottipähkinää 1/2tl
-inkivääriä 1/2tl
-kanelia iso ripaus
-valkopippuria iso ripaus
- suolaa
Paista 175 asteessa parisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 1803g520kcal18g82.9g5.4g32.5g
Vehnälese 27g62kcal3.6g4.2g1.2g10.1g
Vesi361g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g180g613kcal3.6g5.4g63.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu216g273kcal23.8g0.6g19.5g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g4.5g18kcal0.1g4.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5184g2971kcal98.2g195g178.4g85.2g
Valittu annoskoko2592g1485kcal49.1g97.5g89.2g42.6g
Annoskoko puolitettuna1296g743kcal24.6g48.8g44.6g21.3g
Arvot/100g100g57kcal1.9g3.8g3.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323060